Tidigare använda tikar

 

 

HUNDFAKTA

Namn: Quinlent The Balvenie - Famke
Födelsedatum: 2011-08-16
Vikt: 12,5 kg
Höjd: 38 cm
Titlar: -
Hälsa:  HD A ED UA Patella UA L2Hga och HC Clear
Övrigt:  Pensionerad från avel.
Uppfödare: Marco De Kruijk - Kennel Quinlent

 

Stamtavla:

http://www.sbtpedigree.com/dogarchive3/details.php?id=346853

Om Famke:

Famke  har haft 3 kullar. 1 kull på kennel Quinlent och från den kullen kommer Lumi. Famke har sedan haft två kullar här på kenneln. Hon bor tillsammans med sitt barnbarn Haddock från Lumi x Bohdi kullen och tränar tillsammans med husse och matte tex lik sök, agility och flirtpole. Famke är en väldigt snäll och trevlig tik och jag är tacksam över möjligheten att fått använda henne till avel och har nu flera fina barn och barnbarn att gå vidare på.

Famke är lite nättare i typen. Hon har korrekt fulltandat bett. Famke är Clear för L2Hga och HC. Hon är ögonlyst i Holland sedan tidigare. Hon är röntgad med HD A ED UA här i Sverige. Hon är också undersökt för patella UA. 

 

Famkes föräldrar

Famkes mamma är Quinlent Tullamore Dew - Molly. Molly blev DSA Champion 2011, vinnare av DSA turneringen i Holland både 2012 och 2013. Eurocup vinnare av Canine Athletics i England 2012. Utförde fortfarande en DSA turnering med championpoäng i samtliga grenar som 8 åring. Ett riktigt krutpaket i liten förpackning. 36,8 cm och 12,5 kg.

Pappa till Famke är Quinlent Buck Thorn@ Hot King Staff - Buck. Han bor på kennel Hot King Staff i Polen och är pappa till både Famke och Katrien. 

 

                                                   

Foto: Magnus Ronding  

11953157_10153270483753371_6459572328147287729_n

HUNDFAKTA

Namn: Hot King Staff I Am - Katrien
Födelsedatum: 2012-12-07
Vikt: 10,7 kg
Höjd: 36 cm
Titlar: -
Hälsa: HD B/A ED UA L2Hga och HC Clear, Öga UA 
Övrigt: Pensionerad från avel.
Uppfödare: Christophe Cordel, kennel Hot King Staff, Polen

Stamtavla

http://www.sbtpedigree.com/dogarchive3/details.php?id=582695

Om Katrien

Katrien är en ganska liten tjej, väldigt mjuk i sitt temperament och vill gärna vara till lags. En tjej som är väldigt enkel och okomplicerad i vardagen, med en stor passion för att kramas. Katrien har korrekt fulltandat bett. Är röntgad med HD B/A ED UA och ögonlyst UA.

Katrien är nu pensionerad från avel. Hon har gett mig 2 fantastisk fina kullar samt att hon haft en kull på Kennel Quinlent.

 

Katriens HD certifikat

 

Katrien är också Clear för L2Hga och HC.

 

Katriens meriter

Svart bälte i att kramas.

 

Katriens släkt

Katriens pappa heter Quinlent Buck Thorn @ Hot King Staff och bor på kennel Hot King Staff i Polen (låg tidigare i Frakrike). Buck är halvbror till min Mini, dom har samma mamma - Quinlent Lady Burn. Buck har lämnat många väldigt fina avkommor. Han är även farfar till min Lumi.

Katriens mamma heter Quinlent Prove Yourself@ Hot King Staff. Katrien är väldigt lik sin mamma på många sätt och vis.

Katriens föräldrar